Der findes virkelig mange af konkurrencer på internettet, man får dem jo smidt i hovedet via mails osv. Men er der reelt en præmie i sidste ende? Vi satte os for at kontrollere disse konkurrencer, og for at starte med resultatet, så JA, der er gevinster at vinde i dem!

Vi lagde ud med en hjemmeside af de store, der var masser af konkurrencer på hjemmesiden (linket til bloggen kan du finde i afslutningen af denne artikel). Vi deltog i allesammen for virkeligt at finde ud af om de var gode nok! Vi kunne vinde lige fra 10000 kr til en grill. Det tegnede utroligt godt, vi kunne allerede se gevinsterne komme ind ad døren.

Konkurrencer online tager jo tid, mange af dem vi deltog i, ville først blive afgjort om flere måneder. Så vi besluttede os til at vente, og lave regnskab om sagen 3 måneder senere! Konklusionen var, at vi havde vundet 1 stk gavekort til A-Z på 200 kroner, derudover en konkurrence om en have traktor (værdi 3000 kroner), ikke ringe for noget som er gratis at medvirke i, og tog os max 3 timer at udføre! Så JA de er rigtige nok disse konkurrencer på nettet!

Konkurrencer på internettet, er jo lavet af online butikker som prøver at lokke nye kunder til, så hvorfor ej udnytte disse konkurrencer og have chancen for at vinde noget uden beregning, og det ser ud til at være en ide som bliver ved, vi finder flere og flere af slagsen for hver uge der går, alle butikker vil være med, når først den ene butik har lavet en, så følger de andre trop, så brug dog lige 15 minutter hver dag på siden, og deltag gratis i alle disse gode konkurrencer!

Skulle du så have tid derudover, så kan du jo kikke på alle de lækre tilbud de har på siden, samt deres rigtig gode gratis afdeling, her finder du genstande til 300 kroner som du kan få billigt, lidt vildt, de tilbud har vi taget brug af ganske mange gange!

Der er også en sjove ting afdeling, denne har billeder og klips som vil få dig til at grine helt vildt, virkelig top klasse, man kan klart se de har brugt mange dage på at lave og vedligeholde denne afdeling af siden. Deres chat forum er dog lidt tomt, der sker ikke meget, men prøv dog at skrive på det alligevel, det kunne jo være folk bare sidder og venter på en som skriver!

Sammenlagt er vores konklusion af denne blog: En af de bedste vi endnu har opdaget, der er lagt så meget følelse i den side, og personen bag må være suværent den bedste til at finde og opdage de gode tilbud og de fantastiske konkurrencer, for der er rigtigt mange af dem, og hjemmesiden bliver næsten opdateret dagligt.

Men kig selv på bloggen, brug 20 minutter på at læse om de gode konkurrencer og tilbud, så er jeg faktisk sikker på du vil bruge denne blog flere gange om måneden, til lige at følge med og spare knapper samtidigt. Udnyt det store web til andet end tidsfordriv, brug tiden på det store web med fornuft og der er mange penge at hente på det.

http://www.gratis-ting.me/konkurrencer/